Tere. Tore, et siin oled!

Blogis anname ülevaate Arula küla tänastest tegemistest nii pildis kui sõnas.

11 oktoober 2020

Arula esmamainimisest 601 aastat

 Täname kõiki kellel oli võimalus Madsale peole tulla ja olla!

Täname Madsa rahvast meid vastuvõtmast ja Raidot kes meile tutvustas spordibaasi võimalusi. Meil oli hea teie juures olla. Kalle ja Rene lõõtsalugude saatel saime juttu rääkida, Vollilt kuulsime missuguseid projekte sel aastal külas tehtud, mehed uurisid küla kaarti, mida on pidevalt täiendatud. 

Mehis, Meelis, Tiit, Triin, Volli, Kalle, Rene - kaarti uurimas

Saadaval oli Päästetud pärimuste raamat, eelmise aasta juubelileht Arula ajalooga, mõned trükised külas toimunud suurematest üritustest, külale antud aukirjad. 

Volli andis üle Aedlinna Vaevaküla eestvedajale Ene Kelderile meie küla medali

Kaasikute perele sai saja aasta tagune maal üle antud. Nimelt nende praegusest kodust oli kunagi talvine pilt maalitud ja pikkade rännakute tulemusena jõudis see uuesti Arulasse, oma koju tagasi. 

Igaüks sai Arula 601 palunõiaga poekoti ja imeliselt maitsva kakukese, mis oli kenasti pakitud ja kiri peal "Muhe madsakas". Mõni mees rääkis, et jõudis peolt koju, võttis kakukese proovida ja see oli nii hea, et järgmiseks korraks ei jätkunudki. 

Urmi talu lapsed orienteerumas ja ema Kaire kirjutas: 
Suur, suur aitäh külapeo organiseerimise eest. Oli väga tore! Eriti hea tundega meenutame orienteerumist. Lastele ja ka täiskasvanutele väga meeldis. Koju tulles hakkasid lapsed kohe auhinnaks saadud meisterdamise asju kokku panema. 
Kaart pandi seinale. Veelkord aitäh ja uute kohtumisteni!


Lapsed olid hõlpu täis ja käisid koos vanematega lauatennist mängimas ja orienteerumas.  Koerad olid laste sõbrad ja ei jõudnud oodata millal koos jälle mängida saab. Tundus, et ka nemad jäid rahule.

Nautisime Madsal olekut 

Nautisime kõike seda mis laual oli 

Meile toodi paar albumit tundmatuid pilte aastatest 1920 -1970. Proovisime äraarvata kes pildil on. Peab küsime veel vanimatelt Arulas olijatelt, sest mis teha kui foto taha on kirjutatud "memmelt memmele". Siiski mõned nimed saime teada. 

Täname ka neid, kes meile teatasid oma osalemisest või mitteosalemisest. Aeg on keeruline. 

Madsa on nii edumeelne koht.  Ferdi Sannamees võiks rahul olla kui saaks talle seda kõike näidata. Tänud tegijatele. Siinsete hüvede kasutajad võivad ainult nurru lüüa. 

Oleme ikka terved ja ilusat sügist kõigile.