Tere. Tore, et siin oled!

Blogis anname ülevaate Arula küla tänastest tegemistest nii pildis kui sõnas.

09 aprill 2024

Teeme ära üritus 28. aprillil kell 12.00 Emalättel

Arula küla teeb oma "Teeme ära" talgud 28. aprillil. Koguneme kell 12.00 Emalätte juurde. Osa saavad minna ka Arula kivi ja Kessleri tamme juurde. 
 Võtame kaasa töökindad ja rehad. 
Talgusuppi sööme Lutsul

 Teeme ära talgutest kirjutatakse: 
Sel kevadel kogunevad kümned tuhanded Eestimaa inimesed juba seitsmeteistkümnendat aastat Teeme Ära egiidi all, et kaasa aidata oma kodukandi elu edenemisele. 2008. aastal peetud suurest Teeme Ära prügikoristusest ning sellele järgnenud 2009. aasta mõttetalgutest kasvas välja üle- eestiline Teeme Ära talgupäev, mis tänavu toimub täpselt samal kujul juba 15ndat korda. Seepärast otsustasime nimetada 2024. aasta sümboolselt ka talgukultuuri aastaks. Tänavu pööratakse koostöös Päästeametiga tähelepanu kodukandi veekogude ohutusele, et aidata ennetada traagilisi veeõnnetusi. 

 Teeme Ära talgupäeva eestvedaja Henrik Raave sõnul käivad talgukevade ettevalmistused kõikjal üle Eesti. „Tänavu võtame fookusesse koduümbruse veeohutuse, elurikkad õppeaiad ja kultuurielamused, sest need teemad on sel kirjul talgukevadel meie jaoks kõige tähtsamad,“ rääkis Raave. „Muidugi saab talgutöid teha iga kogukonna äranägemise järgi kõikvõimalikel teemadel nagu ikka, olgu selleks siis heakorra- või külatalgud, korteriühistu või looduskaitse talgud, prügikoristus või hoopis mõttetalgud.“ Talguid saab kirja panna ja valida talguveebis www.teemeara.ee 

 Kohtumiseni