Tere. Tore, et siin oled!

Blogis anname ülevaate Arula küla tänastest tegemistest nii pildis kui sõnas.

23 juuni 2011

Ettevõtlik kodupaik 2011

17. juunil 2011 Puka rahvamaja parki kutsuti Valgamaa Partnerluskogu poolt Valgamaa külade esindused, et tunnustada neid kodupaiga paremaks muutmisel.

Arula küla oli ka esitatud nominendiks, kus meid iseloomustati järgmiselt:

Viimase kahe aasta jooksul on Arula kogukond õitsema löönud. Küla elanikud on suure innuga kaasa tulnud. Juba teist aastat järjest on Volbri eel maha peetud meeleolukas külapäev, kus osalejaid üle saja. See on liitnud kogukonnaga nii suveelanikud kui ka külast lahkunud, kuid seal juuri omavad inimesed. Külal on fantastiline koduleht. Külarahvas on üheskoos õppinud ning oma küla vaatamisväärsusi avastanud. Just see ongi Arula küla suur eripära, et rõhk ei ole investeeringutel vaid koos tegemise ja õppimise rõõmul. Seda näitab ka osalemine projektikonkursidel, kus Arula küla on välja tulnud oma täiesti uudsete ideedega. Kevadel toimus 4-päevane veebikoolitus, mille põhieesmärgiks just oma küla tegemiste parem kajastamine läbi interneti, aga loomulikult ka uute huvitavate teadmiste saamine ja oma võimaluste laiendamine.

Tänukirja ja noore õunapuu Liivi kuldreneti võtsid vastu Mauri Mändoja, Ats-Oskar Eensalu, Tiina Ivask, Eike Tasa, Kadri Vaks ja Piret Barkala.


Puu istutamine toimub 24 juunil 17:00 Lutsu talus. Oled oodatud!

Loe lisa Valgamaa Partnerluskogu kodulehelt

Vaata pilte Valga Maavalitsuse kodulehelt